*|MC:SUBJECT|*
Als partner, ondernemer, bestuurder, belanghebbende en/of belangstellende ontvangt u deze HBA Nieuwsbrief editie 2 / 2018. Wij informeren u via dit medium graag over onder meer de marketing- en communicatieactiviteiten ten behoeve van Holland boven Amsterdam en De Kop Werkt!. Deze HBA Nieuwsbrief is tevens een open en vooral doorlopende uitnodiging om ons van uw nieuws, ideeën of suggesties op de hoogte te stellen.

Save the Date
Donderdag 26 april 
Holland boven Amsterdam Netwerkmiddag


Op een mooie locatie die prachtig aansluit bij de voorjaarscampagne Tulpen boven Amsterdam vindt op donderdag 26 april a.s. van 14:00 tot 16:00 uur de Holland boven Amsterdam Netwerkmiddag plaats. 

Op het boeiende programma staan o.a.:
  • presentaties van onze mediapartners
  • hoe kunt u aanhaken bij, meedoen aan en meeprofiteren van de geplande marketingcampagnes en -acties 
  • succesvol inzetten van social media
  • presentatie HBA partnerpakketten
Binnenkort ontvangt u het volledige programma maar noteer nu alvast datum en tijd in uw agenda. Donderdag 26 april 2018 14:00 uur
 

HBA-website nieuws


De online omgeving heeft onlangs een aantal visuele en technische aanpassingen ondergaan. Er zijn functionaliteiten toegevoegd zoals een dynamische plattegrond met aanduiding van o.a. locaties en evenementen, en betere bedrijfsvermeldingen waardoor de bezoeker beter en sneller de weg kan vinden. Om meer en vooral gerichte (be)zoekers naar de site te trekken zijn voor de voorjaarscampagne aparte landingspagina’s gemaakt. Voor HBA: tulpenbovenamsterdam.nl. en voor De Kop Werkt: voorjaarindekop.nl. De campagnepagina’s zijn zowel in het Duits als Engels beschikbaar. 

Voorjaarscampagne


Begin februari zijn de voorjaarcampagnes voor Holland boven Amsterdam en De Kop Werkt! van start gegaan. We kunnen nu al stellen dat de campagnes een groot succes zijn. In deze campagne staan de Tulpen- en bloemenlijn, Waterlijn en Hollandse Historielijn centraal met in de hoofdrol onze bloeiende bollenvelden (t/m mei). De voorjaarscampagne eindigt op 30 juni.

Media voorjaarscampagne

  • 4 pagina’s in de maart/april, de mei/juni editie en de special ‘Jonge Gezinnen’ van 100%NL Magazine
  • Spots op 100%NL radio en social media kanalen
  • Dagje Uit -advertenties in alle edities van RODI Media in Noord-Holland
  • ABRI’s (print en digitaal) op de grote NS stations (o.a. Arnhem, Amsterdam, Amersfoort Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Zwolle), A0 posters op alle elektriciteitshuisjes in Amsterdam
  • Huis aan huis flyers in heel Noord-Holland (oplage 55.000)
  • Webvertising (banners) op o.a. Outlook com, Funda nl, VanDale nl, Telegraaf nl, 9292 nl, NU nl e.a. Google Adwords in Nederland, Duitsland, België en Google Display (bannering op o.a. ANWB nl, Buienradar nl, YouTube com, Plusonline nl)

Resultaten (1 februari – 28 maart)

unieke bezoekers HBA-website: 
13.666
gemiddeld 700 bezoekers p/dag

unieke bezoekers KOP-website:
61.675
gemiddeld 1.400 bezoekers p/dag


AdWords Nederland en Display
klikken: 51.734
vertoningen: 8.629.895

AdWords Duitsland en België
klikken: 5.168
vertoningen: 108.450
Geofencing en webvertising
klikken: 1.323
vertoningen: 927.878


Aanmeldingen
Maak kans op een Helikoptervlucht

3.545
 

Het HBA netwerk groeit en groeit...


Door het verbinden van lokale websites (micro websites) met de database en website van Holland Boven Amsterdam groeit ons netwerk gestaag. Dit zorgt voor een betere onderlinge samenwerking, afstemming, nieuwe samenwerkingsverbanden en eenduidigheid in de informatie richting websitebezoekers. Zo gaat op 10 april a.s. de micro website van Medemblik live. Geheel met eigen look & feel, maar binnen de opzet en context van HbA. 
Doordat ook Medemblik gebruik gaat maken van de Nationale Database Recreatie Toerisme en Congressen (NDTRC) verbindt Medemblik zich nog beter aan de HBA campagnes en dus aan een groter bereik door betere vindbaarheid. In de NBTC fietscampagne voor België en Duitsland staat o.a. de driehoek Enkhuizen, Hoorn en Medemblik centraal. Alle uitingen verwijzen direct naar de HBA-website en microsites.

Binnenkort sluiten ook de microsites van de Westfrieseomringdijk, Westfriese Waterweken, Castricum, Hoorn en Hollands Kroon aan.

Fiets & Wandel beurs 2, 3, 4 maart 2018


In samenwerking met lokale partners, bedrijfsleven en Le Champion hebben we de Fietsregio Holland Boven Amsterdam onder de aandacht gebracht van bijna 42.000 bezoekers aan de F&W Beurs in Utrecht. Grote aandacht- en bezoekerstrekker was de mega iPad van 2.24 x 1.10 meter waarop o.a. onze prachtige fiets- en wandelroutes werden getoond op de interactieve HBA-kaart. 
 

Uitnodiging Expeditie Afsluitdijk


Op 9 april gaan we op expeditie over de Afsluitdijk. Reist u mee? Ontdek waar uw ondernemerskansen liggen op Nederlands bekendste watericoon. 

Meld u vóór 4 april aan via www.deafsluitdijk.nl/expeditie.
De expeditie is gratis. 
Er is plaats voor 100 personen. Maar let op: vol = vol! 
Praat mee. Denk Mee. Reageer! Uw ideeën, suggesties, acties zijn van harte welkom. Stuur ze naar: info@hollandbovenamsterdam.com
Copyright © 2018 hollandbovenamsterdam, All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief van Holland boven Amsterdam

Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar  

Wilt u wijzigingen maken in hoe u de nieuwsbrief ontvangt?
U kunt uw voorkeuren updaten of afmelden van de mailinglijst.