Plan je reis

Het beste van Holland ontdek je in Holland boven Amsterdam. Met het grootste aangesloten bloembollengebied van Nederland, een 52 kilometer lange kust, de kaasmarkten, unieke molens, het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee en historische vestingsteden Hoorn, Medemblik of Enkhuizen waar je de tijd van de Gouden Eeuw nog kunt voelen.

Of je nu voor een dag komt, een midweek, een lang weekend of een aantal weken. Holland boven Amsterdam heeft elk seizoen genoeg te bieden om het échte Holland te ontdekken.

Ervaar het zelf en plan je reis.

Plan je reis in één van de regio’s

Geschiedenis in stenen geschreven…

Al slenterend door de oude straten krijg je natuurlijk al een idee van wat er zich heeft afgespeeld in het verleden. Als die stenen toch eens konden praten! Daarom zijn er in Alkmaar, Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Schagen, Den Helder, Bergen en vele andere plaatsen stadswandelingen gemaakt waarin alle leuke wetenswaardigheden en anekdotes staan opgetekend. Als je met een groep een stad bezoekt bestaat er de mogelijkheid je te laten rondleiden door bekwame gidsen die alles van de stad af weten. Zo leer je altijd iets bij en kun je je steeds weer laten verrassen door de boeiende geschiedenis.